Over ons

Bike Villas Mallorca zijn wij; Wies en Ed. We zijn geboren en opgegroeid in het zuiden van Nederland en sinds 2018 wonen we op Mallorca. Met ons emigratie-avontuur leven we samen met onze twee tienerdochters Floor en Maartje onze droom. Hoe gaaf is dat!Ons Mallorca-avontuur is gestart in 2016 met het runnen van een villa als gastenverblijf (villa Son Flora). De eerste jaren hebben dit vanuit Nederland gedaan en na onze emigratie naar Mallorca in 2018 doen we dit op dit prachtige eiland. Met het oprichten van ons bedrijf Bike Villas Mallorca richten we ons sinds 2018, naast zonvakanties, ook op fietsvakanties op Mallorca. De positieve ervaringen en feedback van onze fietsgasten hebben ons ervan overtuigd dat er op de drukbezette fietsvakantie-markt ook nog een plekje voor ons is.
Met het aanbieden van fietsvakanties in een eigen villa zijn we een unieke speler op deze markt. Vanaf september 2019 zijn we gestart met een verhuurportal met diverse fietsvriendelijke villa’s op Mallorca. Een volgende stap in ons avontuur.

We zijn supertrots en vinden het heel spannend dat we de kans krijgen om onze droom op Mallorca te realiseren. We gaan de uitdaging aan om er iets bijzonders en unieks van te maken. Voor onszelf maar nog belangrijker voor onze gasten!

Graag tot ziens op Mallorca! Wies en Ed