Fietsvakantie Mallorca

Bike Villas Mallorca, dé organisatie voor
een fietvakantie op Mallorca!

Unieke en betaalbare fietsvakantie Mallorca

Bike Villas Mallorca organiseert unieke en betaalbare fietsvakanties op Mallorca. Samen met je fietsvrienden verblijf je in een privé vakantiehuis met zwembad op een prachtige centraal op het eiland gelegen locatie. Een ideaal startpunt om te genieten van de onbegrensde fietsmogelijkheden op Mallorca. 

Fietsvakantie Mallorca, is voor iedereen!

Bike Villas Mallorca faciliteert compleet verzorgde fietsvakanties op Mallorca. Combineer je een eigen villa op een prachtige locatie met de onbegrensde fietsmogelijkheden op Mallorca. De ideale vakantie voor fysieke inspanning en mentale ontspanning. Of je nu een wielrenner of mountainbiker bent, een sportieve fietser of recreatieve fietser. Wij bieden fietsbegeleiding op ieder niveau.

Daar waar de massa rechtsaf slaat kies je met Bike Villas Mallorca ervoor om linksaf te slaan!

Wielrenvakantie

Dat je in Mallorca fantastisch kunt fietsen is niet langer een geheim. De combinatie van een gevarieerd landschap, uitdagende beklimmingen, een goed onderhouden netwerk van 1.250 kilometer aan fietspaden en een heerlijk klimaat lokken jaarlijks vele wielrenners naar dit prachtige Balearen-eiland.

Mountainbike vakantie

Dat je op Mallorca ook geweldig kunt mountainbiken is minder bekend. Vooral het Tramuntana-gebergte leent zich uitstekend voor prachtige en uitdagende tochten voor verschillende niveaugroepen. Fietsen vanaf zeeniveau tot ruim 1000 meter hoogte door een prachtig berglandschap, schotterwegen, singletracks, technische (rotsige) beklimmingen en afdalingen; het is er allemaal.

Verblijf

Onze authentieke vakantiehuizen liggen in of net buiten het mooie dorpje Alaró, in een prachtige omgeving met adembenemend uitzicht op het Tramuntana-gebergte.  Alaró ligt op ongeveer 5-10 autominuten vanuit onze villa's Son Flora en Can Domingo. Er zijn restaurantjes, winkeltjes en supermarkten. Villa Son Flora ligt op een perceel van 7000m2 en heeft diverse mooie terrassen. Villa Can Domingo heeft een prachtige tuin met fruitgaard en ligt op een perceel van 60.000m2.

 Faciliteiten voor je ideale fietsvakantie

  • Beveiligde fietsstalling
  • Mogelijkheid om je fiets te onderhouden en schoon te maken
  • Fietshuur met extra services
  • Gastenruimte met wasmachine om je fietskleding te wassen
  • Gps-tracks met routes vanuit het huis
  • Autohuur en/of transfer vliegveld
  • Sportverzorging en sportvoeding