Jouw aanbieding

Wat gaaf dat je belangstelling hebt in een fietsvakantie bij Bike Villas Mallorca! Een goede keuze om naar Mallorca te komen. Dit prachtige eiland heeft onbegrensde fietsmogelijkheden op zowel racefiets als mountainbike! Onze villas Son Flora (max. 15 personen), Can Domingo (max. 12 personen) en Es Corto (max. 6 personen) zijn de ideale startpunten voor prachtige en uitdagende fietsroutes. En met zwembad en buiten BBQ ook een ideale plek om na het fietsen te relaxen. 

Boek voor 15 januari en je krijgt een korting van 10% op de prijs per nacht! En je maakt ook nog kans op het nieuwe Bike Villas Mallorca tenue. Mooier maken we het niet!

Vraag jouw aanbieding aan via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Heb je belangstelling in een verblijf of in een van onze unieke arrangementen, vul dan onderstaand je gegevens in. Laat ons weten in welke periode je belangstelling hebt, met hoeveel personen je wilt komen en van welk(e) voorzieningen/arrangement je gebruik wilt maken.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen jouw fietsvakantie te regelen!

Saludos Ed

Versturen

"Voor de tweede keer, een lang weekend bij het prachtige landhuis Son Flora geweest. Ook dit jaar was weer alles tot in de puntjes geregeld, voor een onbezorgd weekend fietsen. Het huis is perfect gelegen, om op de racefiets of MTB een mooie rit te maken richting het Tramuntana Gebergte, of andere geweldig mooie routes! Al met al een dikke aanrader en volgend jaar komen we zeker terug!"

Rene

"Met 12 personen 4 dagen van deze prachtige finca genoten. Perfecte ligging om schitterende, ook uitdagende, fietstochten te ondernemen. Finca Can Domingo ligt lekker rustig op een paar kilometer van Alaro, en heeft alles wat je je maar kan wensen. Kamers, sanitair, zwembad terras,... allemaal top een echte aanrader waar ons "clubje" zeker naar terug zal keren. Genieten van de eerste tot de laatste minuut."

Tim

"Een absolute aanrader die uitstekend past bij een groep die wil gaan fietsen. Vanuit het huis zijn diversen fietsroutes uitstekend te bereiken. Vooral als je van glooiend parcours houdt. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en verkeerd in een prima staat. Wij zijn met 12 volwassenen afgereisd en hebben genoten.Zelfs het zwembad is volop gebruikt toen we na het fietsen terugkwamen. Kortom, niet zoeken, boeken!"

Roger